Sterke Authenticatie

Veilige toegang tot de cloud en uw bestaande applicaties voor al
uw werknemers, partners, leveranciers en klanten.

Digitale transformatie

Van financiële instellingen, nutsbedrijven, fabrikanten tot overheden; iedere organisatie maakt een digitale transformatie door. Meer en meer werknemers werken mobiel en in de cloud. Klanten en partners verwachten met u verbonden te zijn via veilige en toegankelijke digitale netwerken. En zelfs de wijze waarop producten en diensten worden aangeboden ondergaan een snelle digitale ontwikkeling. Tegelijkertijd vallen veel organisaties ten prooi aan onverbiddelijke aanvallen op fysieke en logische infrastructuren, mobiele platformen, gebruikersprofielen, genetwerkte apparaten en meer.

Download Whitepaper Infographic Digital Business

Veiligheid begint bij vertrouwde identiteiten

Een fundamenteel element in deze verandering én de bedreigingen die hiermee gepaard gaan is het kunnen vertrouwen van identiteiten. Organisaties dienen de identiteit van personen, apparaten en applicaties te authentiseren (vast te stellen) om veilig toegang tot netwerken, informatie en objecten te kunnen verlenen. Entrust Datacard authentication suite is een wereldwijd vermaarde, software-based, authenticatie oplossing die digitale identiteiten beschermd door sterke authenticatie.

Authentication Solutions The evolution of intelligent identity

Informatie aanvragen

Eén platform,
alle authenticatie-middelen

Entrust Datacard authentication suite combineert het gemak van één enkel management-platform met de ondersteuning van het grootste aantal authenticatiemiddelen. Van hardware tokens naar mobiele push OTP’s. Afgestemd op uw behoeften en met de wetenschap dat een eenvoudige overgang van basis naar geavanceerde authenticatie op elk gewenst moment mogelijk is. Deze keuzemogelijkheid en flexibiliteit helpen organisaties snel aan te passen aan nieuwe technologieën en in te spelen op veranderende bedrijfsprocessen.

Authenticatiemethoden Informatie aanvragen

Implementatie naar uw keuze

Uw organisatie bestaat waarschijnlijk uit een mix van lokale en cloud-based informatiesystemen. Ook hebt u medewerkers en andere geautoriseerde gebruikers die buiten uw traditionele IT-domein werken, maar wel beveiligde toegang tot uw netwerken nodig hebben. Entrust Datacard autentication suite sluit aan bij deze hybride realiteit. Drie implementatie opties – lokaal of virtueel (IdentityGuard) of in de cloud (IntelliTrust) – stellen u in staat om het authenticatie model te kiezen dat past bij uw behoeften, terwijl uw investering beschermd is voor de toekomst.

 

IdentityGuard on premise IdentityGuard Virtual appliance IdentityGuard Cloud
Informatie aanvragen

Mobiele innovatie

De populariteit van mobiele apparaten en hun groeiende technische mogelijkheden bieden een enorm potentieel voor betere digitale ervaringen. Niet alleen sterker, maar ook transparanter en gebruiksvriendelijker. Creëer vertrouwde omgevingen voor veilige transacties en toegang tot websites, VPN’s, cloud apps, enterprise apps, portals en meer met IdentityGuard Mobile

IdentityGuard Mobile Informatie aanvragen

Adaptieve
authenticatie

Entrust Datacard IdentityGuard & IntelliTrust beschikken over geavanceerde, adaptieve authenticatie mogelijkheden waarmee zowel ultiem gebruiksgemak als de hoogste mate van beveiliging kan worden gerealiseerd. Met moderne technologie wordt de context van een transactie (inclusief apparaat-identiteit), de contextuele biometrie, het gebruikersgedrag en de transactiegegevens geanalyseerd. De geavanceerde adaptieve “engine” gebruikt deze informatie om geautoriseerde gebruikers – zo goed als onmerkbaar – toegang te verlenen òf om een “challenge” in te zetten wanneer de risicoparameters dit bepalen.

Best practices Frost and Sullivan IdentityGuard adaptive authentication Informatie aanvragen

Applicatie integratie

Naarmate het gebruik van mobiel en cloud aan terrein winnen, volstaat het voor IT-afdelingen niet langer om alleen (gevoelige) applicaties binnen het eigen domein te beveiligen. Om ervoor te zorgen dat ieder bedrijfsonderdeel in staat is om op een veilige en effectieve manier kunnen werken, dient IT alles te beveiligen. Van netwerken tot applicaties, endpoints en transacties. Of u nu op gaat om SaaS-applicaties, VPN-verbindingen of Enterprise Mobility Management Suites, de bewezen en geteste integraties van Entrust Datacard authentication suite maken uw verwachtingen waar.

Informatie aanvragen