SSL Certificaten

Essentieel voor het vaststellen van digitale identiteiten en veilige communicatie.Plus de managementtools om het gokwerk uit certificaatbeheer te halen.

Online maakt veilige
communicatie noodzakelijk

Het internet is uw toegangspoort tot miljoenen potentiële klanten en de plek waar communicatie digitaal plaatsvindt. Als organisaties diensten en transacties online aanbieden, wordt beveiliging een noodzaak. Klanten moeten er bijvoorbeeld op kunnen vertrouwen dat gevoelige gegevens zoals hun adres, telefoon- en creditcardnummer een legitieme bestemming hebben. Organisaties die online-diensten aanbieden dienen deze privé en veilig te houden.

SSL certificaten beschermen

SSL certificaten (ook aangeduid als SSL/TLS certificaten) zijn een essentieel onderdeel van het cryptografisch proces waarmee informatieuitwisseling op het internet veilig kan worden gemaakt. Ze vormen als het ware de digitale paspoorten die een identiteit aantonen (authentiseren) èn beschermen de vertrouwelijkheid en integriteit van online-communicatie. Zo maken SSL certificaten een versleutelde verbinding tussen een webserver en een webbrowser mogelijk. Dit zorgt ervoor dat informatie zonder kans op afluisteren, manipulatie of vervalsing kan worden verstuurd. Anders gezegd, zonder SSL certificaat is alles wat online wordt verzonden – waaronder privécommunicatie – zeer kwetsbaar voor hackers en andere kwaadwilligen.

Cerificate Services brochure Informatie aanvragen

Alle mogelijke digitale certificaten

Entrust Datacard SSL certificaten zijn er voor alle organisaties die digitale bescherming hoog in het vaandel hebben staan. Met unieke eigenschappen zoals “strong encryption” en “browser trust”, bieden ze de hoogste mate van beveiliging in een steeds uitdagender en gevaarlijker cyberwereld. Ongeacht het aantal of het type certificaat dat u wenst vindt u ze bij één aanbieder. Certificaten van Entrust Datacard zijn er in de vorm van server certificaten zoals o.a. Standard SSL certificaten en geavanceerde multi-domain Extended Validation (EV) SSL certificaten, maar ook in de in de vorm van digitale certificaten voor Secure e-mail, Code signing, Mobile device authenticatie of Document signing.

Informatie aanvragen

Standaard SSL
Uitgebreide validatie (EV)
Secure e-mail
Code Signing
Mobile Device authenticatie
Document Signing

Uw certificaten onbeheerd?

Het is één ding om certificaten te beheren die u nieuw aanvraagt. Maar hoe zit het met certificaten die al in uw omgeving aanwezig zijn? Vaak niet beheerd, misschien niet eens volledig geïdentificeerd of uit een assortiment van andere aanbieders? Sommige organisaties komen tot de conclusie dat ze wel honderden (of duizenden) certificaten in hun infrastructuur hebben waarvan zij zich niet bewust waren. Voortkomend uit een bonte verzameling van leveranciers en producten of misschien het resultaat van bedrijfsacquisities of eerdere (tijdelijke) projecten.

Het beste certificaat management platform
Entrust Datacard Certificate Services neemt het gokwerk uit certificaat lifecycle management. Toegankelijk vanuit elke webbrowser, levert dit intuïtieve dashboard real-time inzichten zodat u beveiligingsvergissingen kunt vermijden en in compliance blijft. Uitgebreide rapportages, waarschuwingen en een volledig configureerbaar dashboard maken het implementeren, controleren en beheren al uw digitale certificaten uiterst gemakkelijk.

Certificate Services Discovery

Flexibele bundeling
Met het handige model voor het bundelen (pooling) van certificaten kunt u specifieke vervaldata selecteren en certificaat licenties hergebruiken. Hiermee vergoot u uw flexibiliteit, verlaagt u kosten en maakt u deze bovendien voorspelbaar. Wanneer een certificaat is verlopen of wordt gedeactiveerd, wordt de licentie opnieuw toegevoegd aan uw “pool” met certificaten voor toekomstig gebruik.

Certificate Services Subscription Plan

Optionele bestrijding van malware

Entrust Datacard SSL certificaten beschermen uw reputatie extra door ervoor te zorgen dat malware op uw site onmiddellijk wordt gedetecteerd en aan u kenbaar wordt gemaakt. Naast dataencryptie en identificatie bieden Entrust SSL certificaten nu een website beveiligingspakket van SiteLock. Hiermee wordt uw site dagelijks gescand op code of links naar code die als kwaadaardig wordt beschouwd zodat uw bezoekers de zekerheid hebben dat hun apparaten niet worden geïnfecteerd.

SiteLock Website Security Informatie aanvragen