Managed PKI oplossingen

Public Key Infrastructure is van strategisch belang voor digitale transformaties, maar moeilijk om goed te beheren. Gecombineerd met een tekort aan gekwalificeerd IT-personeel bieden Managed PKI oplossingen uitkomst.

Wel de PKI lusten, niet de lasten

Misschien gebruikt u al een PKI (of heeft u simpelweg een “certificaatpomp”) en beschikt deze niet over de essentiële beleids- en beheersmaatregelen die nodig zijn om cyberrisico’s te ondervangen. Of u overweegt de modernisering van uw oude PKI en wilt het gebruik van uw digitale certificaten uitbreiden. PKI is in ieder geval meer dan een stuk technologie. Om het juiste niveau van vertrouwen te creëren voor uw groeiende behoeften én vereisten op het gebied van regelgeving, hebt u robuuste oplossingen nodig. Waar u wel de lusten maar niet de lasten wilt hebben, bieden deze Managed PKI oplossingen uitkomst.
Informatie aanvragen

Entrust Managed PKI

Met Entrust Managed PKI laat u het beheer van uw Entrust PKI aan experts over. U bent ervan verzekerd dat het certificaat beleid, de procedures en de best practices juist worden toegepast. Uw PKI wordt gehost in een high availability, fully redundant omgeving die beschikt over robuuste data-backup en disaster-recovery faciliteiten.

Entrust Managed PKI

PKI as a Service (PKIaaS)

Het gebruik van PKI groeit snel. Nieuwe toepassingen vereisen steeds meer en sneller roulerende certificaten. Entrust PKIaaS is een snel inzetbare clouddienst, die schaalbare, turn-key PKI-functionaliteit levert. U kunt zich richten op het implementeren en managen van uw certificaten, zonder de last van het beheer van het datacenter, de HSM’s en de CA-componenten van uw PKI.

PKI as a Service

Managed Microsoft PKI

Gebruikt u een Microsoft PKI maar wilt u wel de ondersteuning én voordelen van managed services? Met Managed Microsoft PKI wordt uw Microsoft CA door PKI-experts in Azure beheerd, terwijl de root CA en Hardware Security Modules (HSM’s) door Entrust worden gehost. U wordt geholpen met het beleid en de procedures die essentieel zijn voor een effectieve PKI, zonder de kosten van in-huis PKI expertise.

Managed Microsoft PKI

Managed Root CA

Het vertrouwen in een PKI wordt bepaald door de Root CA (een component die decennialang moet meegaan). Dit fundament moet dus met een zekerheid worden beheerd, die gelijk of hoger is dan alles waaraan de PKI zijn vertrouwen toekent. Managed Root CA biedt een gehoste “high assurance” offline Root CA, gebouwd volgens strenge normen en beheerd door professionals in een gespecialiseerde root-omgeving.

Managed Root CA

Crypto-as-a-Service

CaaS (Crypto as a Service) biedt een veilige oplossing voor het opslaan, beheren en gebruiken van cryptografische sleutels met Hardware Security Modules. Deze worden door crypto-experts gemanaged in een ISO 27001-gecertificeerde, beveiligde omgeving en stellen u in staat om aan te tonen dat u met uw PKI de controle hebt over uw sleutelmateriaal en voldoet aan de geldende normen.

Crypto-as-a-Service