nCipher

Vertrouwen, integriteit en controle. nCipher Security

Cryptografische oplossingen van nCipher Security

De snel veranderende digitale wereld maakt het behalen van een concurrerend voordeel, het verbeteren van de operationele efficiency en een hogere klanttevredenheid mogelijk. Het vermenigvuldigt echter ook de beveiligingsrisico’s.

Met de cryptografische oplossingen van nCipher Security (een Entrust Datacard bedrijf) zijn nieuwe technologieën – zoals IoT, blockchain, digital payments – te beveiligen en wordt er aan wet- en regelgeving (compliance) voldaan.Dit alles gebaseerd op dezelfde bewezen technologie, die organisaties wereldwijd al beschermt tegen bedreigingen van hun gevoelige data, netwerk communicatie- en bedrijfsinfrastructuur. nCipher HSM’s (Hardware Security Modules) maken uw bedrijfskritische applicaties vertrouwd, zowel on-prem als in de cloud, waardoor de integriteit van uw data gewaarborgd is en u volledig de controle hebt. Vandaag, morgen en altijd.

nCipher Security Datasheet

nShield HSM’s
Bescherming waarop u kunt vertrouwen

De nShield HSM’s van nCipher zijn sabotagebestendige apparaten die de meeste gevoelige data beveiligen. Deze FIPS 140-2 Level 2 & 3 gecertificeerd “modules” voeren cryptografische functies uit zoals als het genereren, managen en opslaan van encryptie en signing keys (of te wel: sleutels). Maar ook applicaties kunnen in een volledig beschermde executie-omgeving worden uitgevoerd.

Datasheet: nShield Family Brochure

nShield Connect

Een netwerkapparaat voor krachtige datacenter-omgevingen

nShield Solo

Een PCIe server-embedded card voor hoge-volume toepassingen

nShield Edge

Een via USB verbonden, “portable” model voor laag-volume en ontwikkelaar-toepassingen

Key-management flexibel gemaakt met Security World

nShield HSM’s zijn een integraal onderdeel van de nCipher Security World-architectuur die een unieke, flexibele key-management omgeving creëert. Met Security World kunt u verschillende HSM’s combineren en één ecosysteem bouwen dat u van schaalbaarheid, failover en load balancing verzekert. Security World zorgt voor interoperabiliteit (of u nu één of honderden HSM’s implementeert), laat u een onbeperkt aantal sleutels beheren en maakt back-ups, alsmede het herstellen van sleutelmateriaal automatisch en op afstand mogelijk.

Datasheet: Security World Architecture

Codesafe – een veilige executie omgeving

Naast het beschermen van uw cryptografische sleutels, bieden de nShield Solo en Connect HSM’s ook een veilige omgeving voor het uitvoeren van uw applicaties. Met de CodeSafe-optie kunt u applicaties ontwikkelen en “executen” in de FIPS 140-2 Level 3 omgeving van uw nShield HSM en deze zo beschermen tegen potentiële aanvallen.

Datasheet: CodeSafe

Overige voordelen
van de nShield familie

 • Cloud-vriendelijke web service interface.
  Geen noodzaak om applicaties direct met uw HSM te integreren.
 • Sterker key management voor uw cloud-data met nShield BYOK.
  Genereer sterke sleutels in uw eigen HSM en exporteer
  deze veilig naar uw cloud applicaties.
 • Stroomlijn dagelijks gebruik met remote monitoring & management
  Reduceer operationele kosten en blijf 24×7 geïnformeerd
  over de status van uw HSM’s.

 

Web Services Crypto API Bring Your Own Key nShield Monitor

nShield as a Service. Cryptografie als abonnement

nShield as a Service is een abonnements-vorm voor het genereren van, het toegang krijgen tot en het beschermen van cryptografisch key-materiaal. Dit alles los van gevoelige data en met behulp van abonnee-toegekende FIPS 140-2-gecertificeerde nShield Connect HSM’s. Het cloud-model geeft organisaties de mogelijkheid om aan HSM’s in eigen datacenters capaciteit toe te voegen of deze te vervangen, met behoud van dezelfde voordelen als eigen appliances. Daarbij maakt nShield as a Service het mogelijk om voorspelbaarder te budgetteren, capaciteit te beheren op basis van werkelijk vraag, verkleint het de voetafdruk in datacenters en hoeft er minder tijd te worden besteed aan routineonderhoud en monitoring.

Datasheet: nShield as a Service