nShield Security World

Met nShield Security World creëert u een unieke key management architectuur voor al uw nShield HSM’s. Maak uw HSM-gebruik schaalbaar en maak het beheer van uw digitale (encryptie en signing) sleutels veiliger en tegelijkertijd eenvoudiger.

nShield Security World.
Hét verschil in key management

Door de toename van het gebruik van encryptie, is het van groot belang dat organisaties de inzet van HSM’s kunnen opschalen en tegelijkertijd de kosten en administratieve inspanningen onder controle houden. Met nShield Security World creëert u een unieke key management architectuur waarmee u alle nShield HSM’s in een logisch afgeschermde omgeving beheert en diverse voordelen realiseert.

nShield Security World Wat is nShield Security World?

Fijnmazige controle over sleutels

Security World stelt beheerders in staat om de administratie van HSM’s volledig te controleren en fijnmazige rechten te bepalen voor de toegang tot en het gebruik van digitale (applicatie)sleutels. Teams van beheerders kunnen een strikte scheiding van rollen afdwingen en controles instellen op het aantal beheerders dat nodig is om gevoelige handelingen te verrichten. Binnen een Security World domein kunnen sleutels worden gedeeld, maar buiten een domein kunnen sleutels nooit on-versleuteld bestaan.

 

Makkelijker key back-up's maken

In tegenstelling tot andere aanbieders (die aparte back-up HSM’s en handmatige kloning vereisen), maakt Security World de back-up van HSM-bestanden eenvoudig en geautomatiseerd mogelijk. Met Security World kunnen beheerders een back-up maken met behulp van bestaande file-management procedures en kunnen ze sleutels, in de vorm van “application key tokens”, veilig beheren op applicatie-niveau in plaats van HSM-niveau.

Flexibel en schaalbaar

Security World biedt beheerders de flexibiliteit om het gebruik van HSM’s precies af te stemmen op de behoeften van de eigen organisatie. Afhankelijk van de operationele- en beveiligingsvereisten, kunnen bijvoorbeeld autorisaties voor het gebruik van sleutels als handmatig of volledig geautomatiseerd worden ingesteld. Daarnaast is Security World snel schaalbaar, waardoor het eenvoudig is om HSM’s aan een bestaand cluster toe te voegen voor het vergroten van de key-processing capaciteit of voor load balancing & failover.

Efficiënt beheer van HSM's

Of organisaties nu 2 of 200 nShield HSM’s gebruiken, met Security World zijn ze in staat om centraal én efficiënt al hun nShield HSM’s te beheren. Security World vermindert de inspanningen die gerelateerd zijn aan het handmatig moeten administreren van sleutels op elke individuele HSM. In plaats daarvan, wordt het sleutelbeleid één keer (uniform) vastgesteld en daarna consistent op het hele HSM-park toegepast. Met deze gecentraliseerde aanpak kunnen organisaties niet alleen efficiënter méér HSM’s ondersteunen, maar ook méér applicaties.

Vragen? Onze experts helpen u verder!

Neem contact op mail icoontje
Informatie aanvragen

Stuur ons een e-mail en we reageren binnen 24 uur.

Stuur een bericht

Neem contact op bel icoontje
Bellen

Wilt u liever iemand spreken? Bel gerust, wij staan u graag te woord!

Ned. +31 (0)78 6548222