Beveilig uw data en applicaties in de cloud

Illustratie bij hoe HSM's worden toegepast

Veel bedrijven zien de voordelen van het gebruik van de cloud. Gemakkelijk, flexibel en kostenefficiënt. Maar als uw cloudprovider de cryptografische sleutels bezit die uw data en applicaties beschermen (versleutelen), heeft hij er ook de controle over. Met deze nShield oplossingen biedt u de uitdagingen van cloudbeveiliging het hoofd.

Bring Your Own Key (BYOK)
Hold Your Own Key (HYOK)

Met nShield BYOK/HYOK maakt u met uw eigen Hardware Security Modules (HSM’s) de digitale sleutels aan voor gebruik in de cloud. Of u nu vertrouwt op de diensten van Amazon Web Services, Google Cloud Platform of Microsoft Azure. Kortom, u profiteert van de voordelen van cloudcomputing, maar hebt altijd de controle over wat er met uw gevoelige data gebeurt.

BYOK (voor AWS, GCP en Azure) HYOK (voor Azure)

Informatie aanvragen

Nog meer cloud oplossingen:

nShield as a Service

Cryptografische functionaliteit in én voor de cloud. nShield as a Service laat u (als clouddienst) van FIPS- en Common Criteria-gecertificeerde nShield HSM’s gebruikmaken, zonder de overhead die gepaard gaat met lokale apparaten. Vergroot uw crypto-mogelijkheden en benut ook de unieke CodeSafe omgeving.

nShield as a Service
Web Services Option Pack (WSOP)

Het nShield WSOP biedt een interface naar HSM's die uw ontwikkelaars ontlast. Of uw applicaties (of de HSM-services waarop u vertrouwt) zich lokaal, in de cloud of in een extern datacenter bevinden, met het WSOP ontsluit u eenvoudig nShield-services via een REST-like API.

Web Services Option Pack
Container Option Pack (COP)

Wanneer container applicaties gevoelige informatie gaan verwerken, moeten ontwikkelaars kunnen vertrouwen op HSM's voor de bescherming van sleutels. De bewezen tools van het nShield COP verkorten de ontwikkeltijd en vergemakkelijken het gebruik van cryptografische functionaliteit.

Container Option Pack