Digitale Certificaten

TLS/SSL en Qualified (gekwalificeerde) digitale certificaten voor het vaststellen van vertrouwde identiteiten en veilige online communicatie.
Plus de managementtools om het gokwerk uit certificaatbeheer te halen.

Online maakt veilige
communicatie noodzakelijk

Het internet is uw toegangspoort tot miljoenen potentiële klanten. Als organisaties diensten en transacties online aanbieden, wordt beveiliging een noodzaak. Klanten moeten er bijvoorbeeld op kunnen vertrouwen dat gevoelige gegevens zoals hun adres, telefoon- en creditcardnummer een legitieme bestemming hebben. Organisaties die online diensten aanbieden dienen deze privé en veilig te houden.

Digitale certificaten beschermen

Digitale certificaten zijn essentieel voor het veilig uitwisselen van informatie op het internet . Ze vormen als het ware de digitale paspoorten die een identiteit (van een website) aantonen èn beschermen de vertrouwelijkheid en integriteit van de communicatie. Zo maken TLS/SSL certificaten een versleutelde verbinding tussen een website en een webbrowser mogelijk. Dit zorgt ervoor dat informatie zonder kans op afluisteren, manipulatie of vervalsing kan worden verstuurd.

Hoe werkt een TLS/SSL certificaat?

Alle mogelijke TLS/SSL certificaten

Entrust TLS/SSL certificaten zijn er voor alle organisaties die digitale bescherming hoog in het vaandel hebben staan. Met unieke eigenschappen zoals “strong encryption” en “browser trust”, bieden ze de hoogste mate van beveiliging in een steeds uitdagender en gevaarlijker cyberwereld. Ongeacht het aantal of het type certificaat dat u wenst, u vindt ze bij één aanbieder.

Download brochure

Standard
Advantage
EV Multi-Domain
UC Multi-Domain
Wildcard
Private SSL

Qualified certificaten voor PSD2 en eIDAS compliance

PSD2 en eIDAS zijn Europese standaarden gericht op het verbeteren van vertrouwen in elektronische transacties. Waar PSD2 specifiek betrekking heeft op banken & financiële dienstverleners, geldt eIDAS breder. Entrust QWACs (Qualified Website Authentication Certificates) en QSealC (Qualified Seal Certificates) zijn afgeleiden van normale TLS/SSL EV-certificaten. Deze digitale certificaten zijn speciaal bedoeld voor organisaties die aan PSD2 en eIDAS moeten voldoen.

Download brochure

QWACs (PSD2)
QWACs (eIDAS)
QSealCs (PSD2)

Beheer uw digitale certificaten!

Het aankopen van digitale certificaten is één ding. Maar hoe zit het met certificaten die al in uw IT-omgeving aanwezig zijn? Vaak niet beheerd, misschien niet eens volledig geïdentificeerd of uit een assortiment van andere aanbieders? Sommige organisaties komen tot de conclusie dat ze wel honderden (of duizenden) certificaten in hun infrastructuur hebben waarvan zij zich niet bewust waren. Voortkomend uit een bonte verzameling van leveranciers en producten of misschien het resultaat van bedrijfsacquisities of eerdere (tijdelijke) projecten.

Hoeveel digitale certificaten heeft u in gebruik?

Het beste certificaat management platform

Entrust Certificate Services neemt het gokwerk uit certificaat lifecycle management. Toegankelijk vanuit elke webbrowser, levert dit overzichtelijke dashboard real-time inzichten waarmee u vergissingen voorkomt en in compliance blijft. Scanning tools, gedetailleerde rapportages en waarschuwingen maken het installeren, controleren en beheren al uw digitale certificaten (ook uitgegeven door andere Certificaten Authorities) uiterst gemakkelijk.

De voordelen van Entrust certificaten

Entrust digitale certificaten zijn er voor alle organisaties die digitale bescherming hoog in het vaandel hebben staan.

Universele compatibiliteit

Entrust TLS/SSL certificaten worden vertrouwd door meer dan 99,9% van de desktop- en mobiele browsers.

Altijd Identity Validated

Bij Entrust TLS/SSL certificaten wordt de identiteit van de aanvrager uitgebreid gecontroleerd.

Sterke encryptie
  • SHA-2/2048-bit keys
  • 128-256-bit encryption
  • Ondersteuning van hybrid RSA/ECC
De beste support

Entrust TLS/SSL certificaten worden ondersteund door een deskundig en toegewijd supportteam dat bereikbaar is via telefoon, e-mail en chat.